Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné skleníky
Zatiaľ sme skleník nepostavili, iba skontrolovali zásielku. Bolo by správne uviesť v ponuke, že pod dodávanú základňu je potrebné urobiť aj primerané základy. Nevedeli sme to a možno v ponuke to prehliadli. Ale je to dôležité.
Skleník, ktorý sme si objednali postupne skladáme, ešte nevieme, či budeme v výrobkom spokojní a či ho s manželom dokážeme postupne aj poskladať. Podrobne si čítame návod na skladanie, je to dosť náročné, ale dúfame, že sa nám to podarí poskladať.
Nevýhodou je, že k tovaru nie je pripojené nejaké video ohľadom skladania tohto skleníka.
rýchla a jednoduchá montáž
zatial nemám
- Zbytočne zložité, nedomyslené. Na jednom obrázku dvere z jednej strany, na druhom z druhej. Navrhnuté to je ale len na jednu stranu... Keď tam máte náhodou múr a potrebujete mať dvere na druhej strane musíte všetko prispôsobovať a vŕtať iks nových dier, pretože konštruktér na takýto prípad nepomyslel. Návod je len zdanlivo podrobný, keď to začnete skladať, zistíte, že sa z neho nedá vyčítať orientácia líšt, z ktorých sú niektoré dlhšie a teda nesedia diery. Tak vŕtate a skracujete a strácate čas, lebo sa bojíte to odrezať a tak ten mizerný návod študujete znovu a znovu.... Pretože to nebolo navrhované ako polovičný skleník, tak to ani neviete tesne pristaviť a pripevniť k múru, pretože hrebeň strechy je len hlúpo prebraný z obojstranného skleníka a trčia z neho rebrá po celej dĺžke. Hliníkové profily sú kvôli cene tenučké a "titerné " preto návod odporúča troch ľudí na stavbu, lebo chvíľami máte dojem, že to staviate z papiera. Treba to skrátka brať ako zábavu a nespoliehať sa na nič, len na seba....
Super, dobra kvalita ,odporúčam !!!!
Deuba 990206
Pridané: 13. novembra 2017
(naposledy upravené 13. novembra 2017)
Zakúpený v JURHAN.COM
Skleník ok. Materiál ok.
Len ten návod na montáž je nedokonalý.
Celkovo odporúčam ;)
Zatial iba skontrolovane, vsetko vyzera v poriadku.
- Nizka hmotnost, ked potrebujete urobit viac prace v zemine pod skleníkom uvolnite ukotvenie sklenika a prenesiete cely sklenik na prazdne miesto v zahrade - toto som chcel
- Niekolko tabul polykarbonatu malo zle nalepenu UV foliu
- Na dverách sklenika chyba zaistenie dveri proti vetru, to iste plati pre okna
Odporucam kupu pre tych, co si vedia dorobit zaistenie dveri a okien proti vetru a tiez ukotvenie sklenika do zeme /sklenik je dodavany bez zakladne/
Mam co som chcel - sklenik je mimoriadne lahky, premiesnim ho na ine miesto aj sam- a to som uz dochodca
- .Ak je použity polykarbonat certifikovany ,tak potom davam skleniku ANO.
- Ak je použity nekvalitny polykarbonat,možno azijskeho povodu,tak potom NIE
Zatial ho len skladam,ale po zoskrutkovani dvier a okien som milo prekvapeny tuhostou dielov..Pri dalšom nkupe by som dbal na zaruku na polykarbonat,niektory dodavateli garantuju 10 rocnu zaruku.U tohto sklenika o polykarbonate neviem nič a ani mi to zatial nevedel nikto povedat,resp.napisat.V navode pri skrutkach by mali napisat špecifikacie skrutiek.
Kvalitne spracovaný produkt.
lahká konštrukcia rýchle poskladanie
- spevnený skleník, haha ..
- je číňan ako prasa, dosky, ktoré k tomu dostanete je taký praskajúci igelit ..
- Skleník nedrží ani svoju vlastnú váhou a museli sme podoprieť konštrukciu doskou
- pri prvom silnejšom vetre sme hľadali dosky u susedov
skvelý vyrobok za super cenu
- Dobra cena, lacnejsi som nenasiel.
Dobra cena, priehladny navod na poskladanie, ...
- Skleník stojí, dúfam, že prežije nápory vetra. Počty dielov súhlasili s uvedenými množstvami. Dodanie bolo rýchle.
- Citlivý na vietor, veľmi jemné výplne. Základňa by mala byť z pevnejšieho materiálu. Pružín na upevnenie výplní by malo byť zhruba o 14 viac.
Návod k zostaveniu je nedostatočný pre toho, kto ho skladá prvý krát. Na rozloženie a spočítanie komplexnosti zásielky by bola potrebná telocvičňa a jeden deň. Čiže je to do vysokej miery nezmysel. Video je dobré, dôležité detaily by však mali byť spomalené. Čo však, keď niekto nemá internet? Upozornenia v nemčine by mali byť preložené. Ja som konštrukciu rozoberal dvakrát, neveril som, že z výroby môže byť nejaký diel nesprávny. Nakoniec som uveril, a z dielu č. 38 odrezal 4,5 cm, navŕtal nové diery pre spojenie s č. 34 a všetko sadlo. Jeden diel výplne do dverí je o 1 cm kratší, ostáva medzera. Ak to tak malo byť, tak je to správne.
Kúpu odporúčam uvážlivým a konštrukčne zdatným kupujúcim. Druhé a ďalšie skladanie by už asi prebiehalo bezproblémovo.
- Máme ho len mesiac zatial dobre
spokojnosť
- tepelnoizolacne vlastnosti omnoho lepsie ako sklo.
- prilis zlozita montaz
na to treba aspon jedno vegetacne obdobie.
- V celku kvalitná konštrukcia.
- Po postaveni sa zda byt dost stabilna a prijatelne zavetrena.
- Asi 20% plastov bolo asi o 2 -3 mm širšie, ako hliniková konštrukcia kam patrili. Znacne hrubou silou sa sice dali zasunut, ale posledne dva panely sa uz museli aj orazat o 2 -3 mm.
- Na jednej spevnovacej liste sa museli vyvrtat nove diery - v sumare nepresnost asi 1cm na dlzke asi 1800 mm.
- A este zopar nepresnosti na prvkoch konstrukcie.
V celku dobry produkt
- az na spominane nepresnosti, ktore by sa dali hravo odstranit, keby si to vyrobca obcas vyskusal sam postavit...
- Polykarbonat
- Slaby navod
- Dvere velmi zle vymyslene. Spodna cast dveri a jej pohyb su uplne nezmyselne
- Zbytocne rozkuskovane na milion dielov
- Zakladnu neodporucam dokupovat. Tenky plech ktory sa ohyba
Urcite by som si druhy kus od tohto vyrobcu nekupil
Skoda ze sa sem nedaju pridat fotky. Dal by som tu zopar skvostnych rieseni od Lanitplastu
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »