Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné skleníky
este neskladam az na jesen
- jednoducha konstrukcia
- casovo nenarocna stavba
- vyzera, ze by mohol nieco vydrzat ...
- dobry pomer cena/uzitkova hodnota
- nemôžem ešte hodnotiť až ho poskladám potom ohodnotím
výhoda je cena a že v balíku došlo všetko
Otrasný výrobok, nikomu neprajem to skladať, maximálne neprehladný návod. Na zloženie potrebujete 3 ľudí so železnými nervami a aj tak to nepasuje. Množstvo drobných dielov a veľmi nedokonalé spoje a tým aj zúfalá stabilita. Kto tento produkt vyprodukoval nech radšej robí hlavolami. Nikomu to neodporúčam, po dvoch dňoch sme to vzdali a išiel milý skleník na šrot.
- Veľmi dobre vyzerá
- Neúplny a zle informujúci návod na stavbu. Veľmi komplikované zloženie skleníka. Som technický založený a mal som problém ho zložiť.
Kvalitu skleníka možno posúdiť až po dlhšom používaní.
Cena je dobrá.
Tento produkt je vhodný pre technicky zdatných.
Vyrobok je presny, vsetko sedi, pocet dielov je ok, snaď by som diely očisloval a do axonometrickeho pohĺadu celej zostavy ich vpisal. Tym by som sa vyhol zlozitemu popisu.
Autorizovaný dodávateľ produktov Gutta
www.buildex.sk | [email protected] | 221 201 341
- za 2 týždne som na žiadnu neprišiel(som frustrovaný z montáže)
- nepouzitelny navod na montaž
- nedostatok materialu(chýbali skrutky aj podložky)
- musel som prispôsobovať profily pri montáži dvier
toto je tovar "raz a DOSŤ"
- Lahká konštrukcia,flexibilita pri prípadnom predľžení
Autorizovaný dodávateľ produktov Galerica
www.buildex.sk | [email protected] | 221 201 341
- Objednal som si skleník LANITPLAST KYKLOP 2x4 m PC 4 mm. Vybral som si Váš skleník preto, že som nechcel lacný čínsky domček (aký si kúpil môj sused). Naivne som si myslel, že keď je ten Váš drahší bude aj kvalitnejší. Po postavení a porovnaní so susedovým som mu len ticho závidel! Ale pekne po poriadku: po rozbalení zásielky som podľa návodu skontroloval všetky diely a zistil, že chýba asi 20 kusov skrutiek M4x30, tiež toľko podložiek a 5 kusov L príchytiek. Naopak navyše bol 1ks profil č.15. Keďže som technicky dosť zručný a mám aj veľmi slušne vybavenú dielňu musel som si pomôcť z vlastných zdrojov. Inak by skleník asi dodnes nestál. Po skontrolovaní profilov musím povedať, že tak darebácky opracované dielce som už dávno nemal v ruke. Dierky po navŕtaní neobrazené, na koncoch profilov po narezaní ešte ostal brit ako na zle nabrúsenom noži. Profily z tak tenkého plechu, že sme museli dávať veľký pozor, aby sme ich neohli. Stále mi nedá, aby som to neporovnal stým čínskym, susedovým, kde boli dielce presný počet a slušne opracované! Samostatnou kapitolou je ten Váš návod na montáž. Ak by som nemal technické vzdelanie, tak ten skleník podľa toho návodu nezložíme nikdy. (chýba popis a použitie dielov, vyobrazenia alebo nákresy! (ten čínsky by podľa návodu zložilo aj dieťa) Nakoniec ešte musím napísať, že aj keď som Váš skleník do zeme pre istotu nožičky zabetónoval, nebol tak pevný ako ten čínsky. Takže čo povedať na záver? Vážne ľutujem, že sme sa rozhodli pre Váš výrobok.
- Je to dosť labilné
- Montáž čistá katastrofa. Návod absolútne nesedí. Mimoriadne prácne
Nepresné vŕtanie dier v profiloch, slabý návod na montáž, vstupné dvere a vetracie okná som nepochopil a nepochopím, preto som si ich musel prerobiť. Na montáž treba rezervovať min. 2 dni. Skrátka, výrobok nehodný XXI storočia, napriek dostupnej cene.
- Ešte, len skúšame,ale je veľký priestor vo vnutri
Žiaľ nie je možné hodnotiť nakoľko produkt nebol ešte dodaný. Predpokladané dodanie o 3 týždne neskôr. Ale poslali info.
- Maximálna spokojnosť
- Nenasiel som
- Cela konštrukcie je z 100vky dielcov, ktore su podla mojho nazoru pevnostne podcene. Zavetravacie listy sa lámu pri vetre. Vyplne su z natensieho trubkoveho pvc snad na trhu. Spodne vyplne doslova z formovanéj folie. Pri prvom probleme REKLAMUJEM.
- Stavbu odporúčam len technicky a nervovo zdatnym jedincom :-)
- Pri prechode dveeami si buchnete hlavu a zakopnete o spodnu listu...
nikdy viac taketo vyrobky!
- Ľahká konštrukcia
- Precízne očíslované diely
- Pekný dizajn
- Kvalitné materiály
- Bohužiaľ balenie neobsahovalo kotvy do zeme, dozvedel som sa to až z návodu, bolo nutné dokúpiť kotvy a vyriešiť ich pripevnenie ku rámu základne.
Ďakujeme za odporúčanie a vyplnenie objektívnej recenzie.
Mrzí nás vzniknuté komplikácie a dúfame, že už Vám skleník robí radosť.
Autorizovaný dodávateľ produktov Palram
Spĺňa predstavy, so skladanim a montážou sa zabavite aj 2-3dni
dosť nestabilná konštrukcia
plasty sú veľmi slabé
dúfam, že ho neodnesie vietor
Zatial neviem posudit
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »