Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné skleníky
zatiaľ spokojnosť,kvalita zodpovedá cene
- Celkom pevná konštrukcia
- Farebné prevedenia
- Opravný sprej v balení
- Existuje aj varianta hr. polykarbonátu 4 mm
- Katastrofálny návod, pozrite si radšej video na youtube
- Extrémne zložitý systém konštrukcie
- Hliníkové skrutky
V prvom rade polykarbonátový skleník je relatívne drahý vzhľadom na to čo zákazník dostane. Návod je totálne nezrozumiteľný (trocha to zlepšuje video výrobcu na youtube) vzhľadom na abnormálne komplikovaný konštrukčný systém. Konštruktérovi tohto systému by som za trest nechal poskladať 1000 týchto skleníkov, ale pri štvrtom by už radšej spáchal samovraždu, ako by mal skladať ďalej. Boli sme dvaja, ale niektoré spoje vyžadujú aj 20 rúk. S manželkou nám skladanie ubralo 2 roky života a pre nadávky pri skladaní radšej susedia nevychádzali von. V živote by som sa už nepustil do skladania tohto skleníka a neprial by som to ani najhoršiemu nepriateľovi. Ako bonus výrobca dáva na 99% spojov hliníkové skrutky, ktoré sa pravidelne strhávajú tak sa pripravte že si budete musieť nakúpiť pár balení nahraných (19 EUR/ 10 ks). Radšej poskladať 20 kuchýň od IKEI ako jeden skleník od Vitavie....
rychle dorucenie, baliky prisli dobre zabalene, neposkodene, popis produktu zodpoveda, ostatne neskor - zatial nepostavene
- Je krásny
- Hliníkové skrutky sa aj pri slabom zaťahovaní rýchlo strhavali až ich odstrihlo... ešte že ich bolo dosť náhradných
- Trošku zložitejšie skladacie, ale návod je dobrý
- je to skleník, tak nech slúži na to čo má
- skladanie len pre zručných majstrov
Produkt hodnotím kladne, do poručujem si ho zakúpiť, ale skladanie skleníka je trochu zložitejšie, treba zručných dvoch ľudí. Návod je veľmi povrchne napísaný, s chybami, treba ho vedieť dobre čítať. Iba čas ukáže, koľko skleník vydrží.
- Sú rýchli a ochodny
- rýchla dodávka
- Lacnejsia verzia sklenika
- Sklenik ma profily, na ktorych sa lahko porezete a ma vnutorne vzpery, ine to nemaju a nepotrebuju.
Lanit Plast Kyklop 3x4 m PC 4 mm LG1501
Pridané: 18. marca 2024
(naposledy upravené 18. marca 2024)
Zakúpený v Lacné Stavebniny
- Náročné na montáž
- Slabá konštrukcia
- Žiadne
- Plechy ohnuté asi doma v garáži a tenšie už asi nenašli.
- Diery vyvŕtane kde prišlo.
- Ešte aj na spojovacom materiály šetria chýbali šróby aj matky.
Od tejto firmy čo vyrába tieto produkty by som si v živote nič nekúpil.
Šetria na všetkom na čom sa dá a firma čo predáva výrobky od nich bez hanby si vypýta cez 500 euro.
Proste nič horšie už sa asi nedá kúpiť jednoznačne nebrať.
- Kvalita a cena
je to smejd labilna konstukcia, nekvalitny polykarbonat
Veľmi dobrá cena za daný skleník. Clovek sa trosku potrapi pri skladani ale nie je to nic co by sa nedalo zvladnut. Urcite mozem iba odporucit
- Skleník je vpohode
- Musí ho skladať viacej zručných ludi
Ako celok je pekný až na vstupné dvere ktoré mohli bit lepšie riesene
Verím , že všetko bude sedieť a budem spokojná potom vám dám vedieť ako to funguje.
Zatiaľ hodnotím výborne, žiaden problém. Všetky diely precízne zabalené.
Všetko v poriadku až na to, že na obrázku sú na dverách sú šikme výstuhy a v balení neboli.
- Po
- Stropné polykarbonátové platne sú uchytené iba v dvoch miestach a mimo uchytenia sú zdeformované.
Pomerne robustná konštrukcia.
Doposiaľ som neobdržala faktúru na zakúpený skleník. Objednávka 2317618
Funkčné
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »